WASSENAAR - Eindelijk, na ruim vier maanden puzzelen, wijzigen, doorschuiven en heen en weer bellen en mailen, kan Theater Warenar weer voorstellingen in het licht zetten voor de Wassenaarders. Het Team is blij dat het er weer voor U mag zijn komend Theaterseizoen! Dank voor uw steun en geduld, Wassenaar.


Normaliter ontvangt U in mei de Theaterbrochure van het nieuwe seizoen in de brievenbus. Dat bleek geen reëel scenario, zoals U ook bij andere theaters gemerkt zult hebben. Theater Warenar zal daarom dit komende seizoen op andere wijze het diverse programma aan haar publiek kenbaar maken. Zo komt er een overzichtsposter te hangen buiten aan het pand, en zal er geregeld een kalender geplaatst worden via de plaatselijke media.

Kaartverkoop voorlopig online & telefonisch
Deze week is de online kaartverkoop gestart voor de Nieuwsbrieflezers via de website www.warenar.nl/programma. Daar is het nieuwe programma te zien met alle beschrijving en prijzen. De bezoeker ontvangt de kaarten (E-tickets) direct in de mail na bestelling.
Tot aan de zomersluiting op 21 juli kunt U ook telefonisch kaarten bestellen via 070 511 8382 op maandag en woensdag tussen 10.00 en 14.00 uur.
Het kassaloket in de Warenar blijft nog even gesloten tot september.

Geannuleerde en verplaatste voorstellingen uit seizoen 19-20
Team Warenar heeft haar uiterste best gedaan alle bezoekers van afgelaste of verzette voorstellingen te bereiken. Toch kan het zijn dat de berichten u niet bereikt hebben. Neemt u dan contact op via kassa@warenar.nl

Nieuwe normaal Theaterzaal
Ook Theater Warenar heeft maatregelen getroffen omtrent de veiligheid van publiek, artiesten en medewerkers. Door de 1,5 meter maatregelingen kan er maar een beperkt deel van de Theaterstoelen benut worden. De kaarten worden daarom ongeplaceerd aangeboden. Op de dag van de voorstelling zelf worden plaatsen toegewezen in de zaal. Om toch zoveel mogelijk publiek te kunnen verblijden met de voorstelling, zijn er soms twee voorstellingen op één dag. Let daarom goed op de tijd van aanvang, als u kaarten besteld.

Gelukkig kan het Team U verzekeren dat door enkele aanpassingen in de Theaterzaal U een totaal nieuwe beleving kunt verwachten in de Warenar!

Kaarten Online: www.warenar.nl/programma
Kaarten Telefonisch: 070 511 8382 t/m 20 juli op maandag en woensdag tussen 10 en 14 u – helaas niet aan het loket tot aan september.