WASSENAAR - Maak als eerste kennis met de Nieuwe Theaterzaal en Foyer
...en krijg de SNEAKPREVIEW van Theaterseizoen 20-21 cadeau!


Na maanden geen voorstellingen te kunnen vertonen aan het Wassenaars publiek, zetten Team Warenar op vrijdag 4 september de deuren open voor 70 snel beslissende Wassenaarders!
Eindelijk kan Team Warenar U laten zien dat zij de afgelopen maanden niet heeft stilgezeten. Aan de buitenkant van het pand ziet U het nauwelijks, op de wapperende banieren na, maar zodra U de entreehal inkomt, is het al duidelijk. De Warenar heeft een nieuwe, verfriste look! En dat niet alleen...

Vanaf nu kunt U alle voorstellingen vanuit een heerlijke pluche Theaterstoel bekijken!
Te beginnen met iets nieuws voor Wassenaar: een Sneakpreview Theaterseizoen 20-21 op vrijdag 4 september om 20.15 uur.

Tijdens deze allereerste preview-avond in Theater Warenar, ziet U een gevarieerd programma met korte live optredens van artiesten en producties, die komend seizoen in het theater komen spelen.
Van toneel tot muziektheater tot dans, en van cabaret tot kleinkunst. Van heel bekend, tot nieuwe aanwas. Wie U gaat zien deze avond, blijft een verrassing! Maar bijzonder wordt het in elk geval.

Omdat Team Warenar ontzettend blij is dat ze U weer kan ontvangen, bieden Theater Warenar deze Sneakpreview avond GRATIS aan. Maar... er kunnen slechts 70 mensen in de Theaterzaal op dit moment, dus wees er snel bij. Want vol = vol

Mail naar kassa@warenar.nl en wie weet heeft U straks 2 kaarten in uw mailbox voor vrijdag 4 september.

Komt dat zien! Komt dat beleven!