WASSENAAR - Alex Ploeg werd getipt als jong cabarettalent door Jochem Myjer en was de afgelopen weken veel te zien op tv en op social media. En dat is niet voor niets.

Alex was te zien bij Jochem Myjer in Theater Carré als voorprogramma, bleek de leadzanger van de Zondag-met-Lubach huisband 5G , was gast bij “t Wordt nu Laat” van de NPO2, en bij Jeroen Pauw, is binnenkort weer te zien bij Klikbeet... En dan is dat nog maar een kleine greep uit de afgelopen weken van dit multi-talent. Hij was niet voor niets genomineerd als Nederlands Hoop 2019.

In Ultimatum, Alex’ debuutvoorstelling, komen in sneltreinvaart rake grappen, absurde observaties en betoverende gitaarliedjes op je af.

NRC: Een indrukwekkend debuut, waarin Ploeg met een minimum aan middelen een even grappig als persoonlijk portret schetst van een eenzame jongen die hunkert naar liefde en erkenning.

Trouw: Verrassend muzikale Ploeg lost cabaretbelofte in.

Volkskrant: ...om het tegenovergestelde van een mislukkeling te zien hoef je alleen maar naar het podium te kijken: daar staat een zelfverzekerde zaalinpakker te doen waar-ie goed in is.

Gun jezelf dit ULTIMATUM!! We zien je zaterdag!

Theater Warenar | zaterdag 7 december | 20.15 uur | € 17,50
Kaarten: | kassa ma & wo 10.00 – 14.00 uur