WASSENAAR - Na de persconferentie van de Overheid op donderdag 12 maart 2020, heeft Theater Warenar in overleg met de Gemeente besloten ook per direct, en in elk geval t/m 31 maart, haar deuren te sluiten voor de activiteiten en voorstellingen.

Dat betekent dat alle voorstellingen en activiteiten die gepland staan in deze periode helaas niet door zullen gaan. Ook de wekelijkse Bridge-activiteiten kunnen helaas geen doorgang vinden.
Heeft u kaarten voor een of meer van deze voorstellingen? Houd uw mail dan goed in de gaten de komende periode. Is uw e-mailadres niet bekend bij hen, dan proberen zij u op andere wijze te bereiken.
Heb je tickets voor een theaterbezoek vlak na de genoemde periode? Houd ook dan hun website en sociale media in de gaten.
Ze gaan met producenten en artiesten op zoek naar de mogelijkheden. Lukt het niet om een voorstelling te verplaatsen, dan krijgen bezoekers vanzelfsprekend bericht over de verdere afhandeling van de kaarten.

In verband met de grote drukte rondom de geannuleerde voorstellingen, vragen zij u vriendelijk hen niet te bellen over voorstellingsgerelateerde zaken en zoveel mogelijk hun website en hun sociale media kanalen in de gaten te houden.

Online kunt u wel kaarten reserveren voor voorstellingen na deze periode. De kassa is voorlopig gesloten tot nader bericht.

Ze hopen hierin op uw begrip.
Voor meer informatie omtrent het Coronavirus verwijzen we naar de website van het RIVM.