Barqo is dé plek voor iedereen die op zoek is naar de perfecte bootervaring! Of je nu kiest voor een dagje varen met vrienden of familie, een onvergetelijke bootvakantie in binnen- of buitenland of je boot graag wil verhuren. Via Barqo huur en verhuur je gemakkelijk een boot, van sloep tot zeiljacht, wereldwijd.


Voor een dagje varen met vrienden of familie is Barqo de perfecte keuze. Je kunt een boot kiezen die past bij jouw wensen en budget om te genieten van een ontspannen dag op het water. Of je nu wil varen op de Amsterdamse grachten, de Friese meren of de Waddenzee, Barqo heeft de perfecte boot voor jou.

Liever wat langer het water op? Het platform is ook de ideale keuze voor een bootvakantie in binnen- of buitenland. Met een uitgebreid aanbod van boten kun je kiezen uit verschillende bestemmingen en vaarroutes. Van een ontspannen vakantie op de Nederlandse wateren tot een avontuurlijke zeiltocht op de Middellandse Zee.

Het Barqo-platform maakt het boeken van een boot een fluitje van een cent. Op de website kun je eenvoudig zoeken naar beschikbare boten op de gewenste locatie en prijsklasse. Je kunt ook kiezen uit verschillende soorten boten en zelfs zoeken op specifieke functies, zoals airconditioning, een keuken aan boord of een zwemplateau.

Wil jij je boot verhuren? Voor booteigenaren biedt het platform een gemakkelijke manier om boten te verhuren en extra inkomsten te genereren. Barqo zorgt voor de marketing, verzekering en betalingen, zodat je als booteigenaar je kunt focussen op het bieden van een geweldige ervaring aan de huurders.

Barqo maakt huren en verhuren van een boot toegankelijk en veilig voor iedereen. Dus waar wacht je nog op? Hijs ze zeilen voor jouw volgende vaaravontuur.